1. Hitzarmenaren gaia.
    • Akordio honek https://healthy-food-near-me.com webgunerako balio du eta gune horien erabiltzailearen eta guneen jabearen artean (aurrerantzean https://healthy-food-near-me.com )
    • Hitzarmen honen bidez, Erabiltzailearen Datu Pertsonalak eta https://healthy-food-near-me.com webguneko erabiltzaileek jasotzen duten beste datu batzuk jaso, biltegiratu, prozesatu, erabili eta ezagutzera emateko prozedura ezartzen da. Erabiltzaileak datu pertsonalak betetzen ditu.
    • Informazioa, iragarkia jartzeko, webgunea http://healthy-food-near-me.com.com webgunetan erabiltzeko, Erabiltzaileak arreta handiz irakurri beharko du Hitzarmen hau eta bere adostasuna adierazi bere baldintzekin. Hitzarmen honekin erabateko baimena berrestea erabiltzaileak gunea erabiltzea da.
    • Erabiltzaileak ez du eskubiderik informazioa, iragarkiak argitaratzeko, gunea erabiltzeko akordio honen baldintzekin ados ez badago edo adin nagusira iritsi ez bada akordioak egiteko eskubidea duenean edo baimendutako pertsona ez denean informazioa bere izenean argitaratzen den enpresarena, iragarkia.
    • Erabiltzaileak gunea erabiltzen duen guneetan informazioa argitaratzen duenean, erabiltzaileak datu pertsonalak sartzen ditu edo, datu horiek beste modu batera ematen ditu eta / edo gunean egiten dituen ekintzak burutzen ditu eta / edo Gunearen zati bat erabiltzen duen, Erabiltzaileak berariaz onartzen du hitzarmen honen baldintzak eta honako helbide hauek eskaintzen ditu: //healthy-food-near-me.com Erabiltzailearen datu pertsonalak jasotzeko, gordetzeko, prozesatzeko, erabiltzeko eta ezagutzera emateko eskubidea Hitzarmen honetako baldintzetan.
    • Hitzarmen honek ez du arautzen etahttps: //healthy-food-near-me.com ez da erabiltzailearen datu pertsonalak eta beste edozein informazio jasotzearen, biltegiratzearen, prozesatzearen, erabileraren eta jakinarazpenaren erantzule, https : //healthy-food-near-me.com, eta AvtoTachki-ko langileak ez diren .com erabiltzaileak, nahiz eta Erabiltzaileak pertsona horien gune, janari edo zerbitzuetara sarbidea lortu, https: // healthy-food-near-me .com edo buletina. Ulertzeko moduan konfidentziala, Hitzarmen hau gunearen datu-basean enkriptatutako egoeran gordetako informazio bakarra da eta helbide honetara soilik dago eskuragarri: //healthy-food-near-me.com.
    • Erabiltzaileak aitortzen du bere datu pertsonalen eta baimenen datuen segurtasuna eta babesa alde batera utzita, hirugarrenek baimenik gabeko sarbidea izan dezaketela konturako eta datu pertsonaletarako eta beste erabiltzaile batzuentzat. https://healthy-food-near-me.com ez da sarbide horrek eragindako galeren erantzule.
  2. Datu pertsonalak lortzeko prozedura.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Honen araberako zerbitzuak eskaintzeko cookieak, adibidez, bisita artean datuak saski batean gordetzea;
    • Erabiltzailearen IP helbidea.
  2. Informazio guztia guk jasotzen dugu, dagoen bezala, eta ez da aldatzen datuak biltzerakoan. Erabiltzailea arduratzen da informazio fidagarria eskaintzeaz, datu pertsonalen inguruko informazioa barne. Http://healthy-food-near-me.com-ek eskubidea du, behar izanez gero, emandako informazioaren zehaztasuna egiaztatzeko eta emandako informazioaren berrespena eskatzeko. beharrezkoa bada, Erabiltzaileari zerbitzuak eskaintzea.
  3. Erabiltzailearen informazioa erabiltzeko prozedura.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Datu basera sartzeko baldintzak.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • datu eta informazio horiek eskatu eta jasotzeko eskubidea duten estatuko erakundeek arrazoiz egindako eskaerak;
    • baldin eta, https://healthy-food-near-me.com-en iritziz, Erabiltzaileak Hitzarmen honetako baldintzak eta / edo https://healthy-food-near-me.com eta arteko beste kontratu eta akordioak urratzen ditu. Erabiltzailea.
  7. Informazio hau nola aldatu / ezabatu edo harpidetza kendu.
  1. Une bakoitzean erabiltzaileek ahal dute aldatu / ezabatu Informazio pertsonala (mugikorra) edo harpidetza kendu. Https://healthy-food-near-me.com webgunearen zenbait funtzioren lana, Erabiltzailearen inguruko informazioa eskuragarri izatea eskatzen dutenak, informazioa aldatu edo ezabatzen den unetik bertan behera gera daiteke.
  2. Erabiltzailearen datu pertsonalak erabiltzaileak ezabatu arte gordetzen dira. Erabiltzaileari datu pertsonalak ezabatzeari edo bestelako tratamenduari buruz nahikoa jakinaraztea Erabiltzaileak zehaztutako posta elektronikora bidalitako gutuna (informazioa) izango da.
  3. Datuen babesa.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Galderarik izanez gero harremanetarako helbidea.
  4. Ematen duzun informazioari buruzko galderak, nahiak eta kexak egonez gero, jarri harremanetan helbide elektronikora: Support@healthy-food-near-me.com. Idatzizko eskaera egin eta bere identitatea eta aginpidea finkatzen duen dokumentua aurkeztu ondoren, datu-basearen kokapenari buruzko informazioa lortzeko prozedurari buruzko informazioa eman diezaiokegu erabiltzaileari.
  5. Pribatutasun politikaren aldaketak.
  6. Pribatutasun politikaren baldintzak alda ditzakegu. Kasu honetan, baldintza orrian bertsioa ordezkatuko dugu, beraz, begiratu aldizka https://osasuntsu-janari-near.com/ pribatutasun-akordioa Hitzarmenaren aldaketa guztiak argitaratzen diren unetik sartzen dira indarrean. Gunea erabiliz, Erabiltzaileak baieztatzen du Pribatutasun Politikako baldintza berriak onartzen dituela Erabiltzaileak Gunea erabiltzen duen unean indarrean dagoen idazkeran.
  7. Baldintza osagarriak.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Pribatutasun Politikaren xedapenen bat, edozein proposamen, klausula edo zati bat barne, legearen aurkakoa dela edo baliogabea dela uste bada, horrek ez du legearekin bat ez datozen gainerako xedapenetan eragina izango, indar osoa dute eta baliozkoak dira, eta baliogabeko xedapen bat, edo Alderdiek ekintza gehiagorik egin gabe bete ezin den xedapen bat, aldatzekotzat jotzen da, bere baliozkotasuna eta ezartzeko aukera ziurtatzeko beharrezkoa den neurrian.
  3. Akordio hau Erabiltzaileari webgunea erabiltzen duen unetik zabaltzen zaio, iragarkia jartzea barne, eta baliozkoa da erabiltzaileari buruzko informazioa gunean gordetzen den arte, datu pertsonalak barne.